Razkužilo

Ecocid® S

Ecocid® S je Krkino vsestransko visokoaktivno razkužilo v obliki vodotopnega praška. Omogoča varno in učinkovito zaščito pred virusi ter pred bakterijami in glivami. Njegova učinkovitost je bila dokazana s testi v priznanih evropskih laboratorijih, ki upoštevajo stroge EU-standarde, in s praktičnim testiranjem na terenu, tudi v težjih razmerah (nizke temperature, onesnaženje). Odobrila sta ga tudi Ministrstvo za okolje, hrano in podeželje Združenega kraljestva (DEFRA) in Nemško združenje veterinarjev (DVG).

Izdelek je v obliki praška in je preprost za shranjevanje. V mlačni vodi je hitro topen. Sestavine, ki jih vsebuje delovna raztopina, se biološko razgradijo, zato ne onesnažujejo okolja.

Registriran je tako za splošno neprofesionalno uporabo kot za strokovno veterinarsko uporabo. Na voljo je v vrečkah po 50 g, 1 kg in 2,5 kg praška.

Seznam opravljenih testiranj

Kako deluje Ecocid® S

Ecocid® S spada v skupino oksidacijskih razkužil. Vsebuje zmes različnih učinkovin, ki na strukture mikroorganizmov delujejo oksidativno in jih tako popolnoma uničijo.

Kako deluje

Vse avtorske pravice pridržane. Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto